Bæivi Catering & Kantine

Adresse Strandgata 24

Facebook Bæivi Catering & Kantine

Instagram @baivi_as

 

Bæivi AS er et cateringfirma med kantine ved Hammerfest Videregående Skole. De mener at mat ikke bare er veien til noens hjerte, men også en viktig forutsetning for at ditt arrangement eller møte skal bli vellykket. Gjennom å levere fantastisk kvalitetsmat med fokus på lokale råvarer, tilrettelegger de for at du skal få mat som løfter stemningen til enhver anledning uten at du må tenke på å lage maten, servering eller oppvasken. Teamet har god erfaring og masse kunnskap som viser seg i anretningen og den utsøkte smaksopplevelsen til alle rettene de leverer. Du er garantert en matopplevelse som sent vil glemmes når du blir servert av Bæivi AS.

 

Bæivi AS har alt du trenger til gode måltider under dine arrangementer. Ta kontakt for å skreddersy meny og tilbud som sikrer en fantastisk matopplevelse for deg sammen med dine gjester!

 

Bæivi AS skreddersyr også kantineløsninger for din bedrift slik at du enkelt kan ha en frisk og fristende kantine hvor dine ansatte kan samles og nyte en viktig og næringsrik lunsj i sosialt fellesskap før arbeidsdagen fortsetter videre.

 

Tlf: 47488619
Mail: eirik@baeivi.no

Tilbake til oversikt