Laster Arrangementer

«GJER MÆ ALDRI»

Dato

Klokken -

Hvor Arktisk Kultursenter

I anledning Geggenseminaret lanseres boken «GJER MÆ ALDRI – liv og låta med Geggen Mauno».

 

Lanseringen foregår i foajéen på Arktisk kultursenter, Hammerfest. Der vil forfatterne Åge Eriksen og Trond Are Pedersen presentere boken, og bli intervjuet av musikkjournalist Audun Vinger. Forfatterne vil også framføre ett par av Geggens låter.

 

NB! Boken er ikke ferdig trykket ennå, så man kan ikke kjøpe boken på lanseringen. Men man kan der skrive seg på en liste, uten kjøpsplikt, for å få varsel når boken kommer. Boken kommer i et begrenset førsteopplag på 200 ex. Forventet ankomst er i begynnelsen av november, prisen vil bli kr 399.

 

Om boken: Boken er en biografi om Geggen Mauno, byens avholdte viserocker. Det er gjort intervjuer med musikere som har spilt med ham, samt produsenter for albumene. I tillegg har fotografene fra alle disse årene bidratt med sine bilder av Geggen. Biografien tar for seg Geggens liv som artist og låtskriver, og hvordan hans 40 års karriere forløp.

I tillegg er boken en gitarbok, hvilket her vil si at det er inkludert tekster med gitarakkorder til Geggens mest kjente låter. Formålet er at man selv skal kunne spille hans låter, og slik holde liv i Geggen Maunos musikk.

 

Om forfatterne: Begge forfatterne har spilt i Geggen Mauno Band i ti år, og har vært med å skape hans mest kjente låter. Åge Eriksen spilte bass, og var også manager, samt at han har laget de fleste av Geggens albumcovre og grafikk. Eriksen har skrevet bokens biografi. Trond Are Pedersen spilte gitar med Geggen, og har følgelig skrevet bokens gitardel, med tekst og gitarakkorder for rundt 30 av Geggens låter.

Tilbake til happenings