Jobbmuligheter i Hammerfest

Oljeplattformen Goliat
Oljeplattformen Goliat og utbyggingen på Melkøya har gitt mange arbeidsplasser i byen de siste årene.

Hammerfest blir ofte omtalt som porten til Barentshavet, noe som også gjenspeiles i næringslivet og arbeidsmuligheter. Med over 10 000 innbyggere har byen et allsidig og spennende arbeidsliv, med stadig behov for nye ansatte.

Det gror- på 70 grader nord

Hammerfest har et variert næringsliv med virksomheter i fiskeri og sjømat, reiseliv, kultur, industri, varehandel, bygg- og anlegg, transport og kommunikasjon, konsulentvirksomhet, offentlig forvalting, pleie- og omsorg, olje- og gass og tjenesteyting.

Arbeidsplasser

De største arbeidsplassene i kommunen er Statoil, Finnmarkssykehuset og Hammerfest kommune. Se ellers liste over ulike bedrifter på Hammerfest næringsforenings hjemmeside.

En by i medvind

Hammerfest er en by i medvind, og har hatt en formidabel vekst de siste årene. Mye skyldes etableringen av Statoils landanlegg på Melkøya. Dette har gitt mange nyetableringer i petroliumsnæringen. I Hammerfest er både Statoil og Eni etablert, noe som har gitt grobunn for leverandører i sektoren.

Leverandørklyngen Hammerfest
Leverandørklyngen Hammerfest

Registrer CV her

Er du interessert i å jobbe i Hammerfest? For å få kontakt med næringslivet er du velkommen til å legge igjen din CV i vår database.