Laster Arrangementer

Næringslivsdagen 2023

Dato -

Hvor Arktisk Kultursenter

Sammen bygger vi samfunnIdrett, politikk og næringsliv. Gjennom samspill skapes gode relasjoner og samfunn. Årets konferanse setter fokus på verdien av samarbeid i samfunnsutviklingen. Hvordan kan idrettsarrangementer være en katalysator for vekst i næringslivet, kan politiske rammebetingelser påvirke samfunnsutviklingen, og hva kan vi lære av de som har lyktes?

Meld deg på Næringslivsdagen 2023 allerede nå!

I år setter vi fokus på mangfoldet av idrettsaktiviteteter som skjer i Hammerfest i løpet av 2023. Er vi flink nok til å bygge oppunder arrangementer, samarbeides det godt nok, og kan vi gjøre mer? Dette setter vi fokus på i temabolken idrett og næringsliv.

I 2023 er det dags for lokalvalg. Vi inviterer 1. kandidatene til partiene i Hammerfest til en næringspolitisk valgdebatt under årets konferanse. Kraft, bolig- og næringsareal, sameksistens, bolyst og blilyst settes på dagsorden i temabolken politikk og næringsliv.

Vi får høre fra flere spennende aktører og bedrifter om deres hverdag, og synliggjør næringslivets bidrag inn i samfunnsutviklingen. Dette setter vi fokus på i temabolken næringsliv som samfunnsutvikler

Program Næringslivsdagen 2023
11:00 – 16:05

Dagprogram

Sted: AKS

Programmet slippes i løpet av de nærmeste dagene. Sikre deg din plass allerede nå. 

18:00 – 19:30

Vorspiel

Hammerfest kommune inviterer til vorspiel på Fresh. Enkel servering. 
19:30 – 23:00

Festmiddag

SpareBank 1 Nord-Norge inviterer til festmiddag på Arktisk kultursenter. Her blir det servert et festmåltid levert av Bæivi, samt utdeling av Næringslivspris, Servicepris og Hedersprisen. 

Tilbake til happenings