Laster Arrangementer

Konsert – LISA SKOGLUND

Dato

Klokken -

Hvor Arktisk Kultursenter

«Det er bare å gå i fakkeltog for nytt album ASAP» Feedback, iTromsø 

I 2023 kommer det endelig et nytt album fra Lisa Skoglund, sammen med en ordentlig albumturné. Den nordnorske låtskriveren har skrevet seg inn i hjertet til mange med sine rå tekster og nostalgiske univers, og slipper albumet “Gi mæ nåkka ekte å feire” 10. mars 2023.

“Gi mæ nåkka ekte å feire” markerer et skifte for Lisa Skoglund og bandet. Albumet er produsert nesten utelukkende i hjemmestudio på Senja og på Hamarøy av trioen Lisa Skoglund, Stine Maren Steien og Torje Åsali Jenssen og er utgitt på deres egen label. Resultatet er et album som ligger nærmere hjemme, med større lydbilde enn tidligere og rå tekstunivers lytteren kan leve seg inn. På «Hjertefyll», «Vann i mine hender» og “Frihet” har også trioen fått følge av Arktisk Filharmoni på stryk, som gir låtene nok et ekstra lag.

Om man ikke skal kalle det indie, kan man si at Lisa Skoglund hører hjemme i sjangeren visefolk, og bandet har latt seg inspirere av blant annet Phoebe Bridgers, The National, Bon Iver og Taylor Swift.
Liveopplevelsen av Lisa Skoglund er en nær opplevelse som tar oss inn på følelser vi sjelden tør å stå i.

Lisa Skoglund med band gleder seg til å invitere publikum inn i sitt univers denne våren med en ny konsertopplevelse. Låtskriving er historiefortelling, og det skal løftes frem når de nye låtene skal spilles live.

«Skoglunds store styrke er for det første poetiske tekster på nordnorsk om mellommenneskelige forhold som er full av originale metaforer, men fri for klisjéer. Dernest snekrer hun vakre melodier. Sist, men ikke minst, er hennes intense og troverdige fremføring av ypperste klasse.» Altaposten

«Murmansk er en frisk og intelligent poplåt man tåler å høre mange ganger på rappen.» Feedback, iTromsø

 

Tilbake til happenings