Nybegynnerkurs i magedans Hammerfest

Posisjon Yogateket, Strandgata 59 Posisjon 16. mars kl 17:30 - 17. mars kl 13:00 Posisjon 600/ 700

Arrangør: Alta magedans og yoga as

Nybegynnerkurs i magedans på Yogateket i Hammerfest, i Strandgata 59, fredag 16.3. kl 17.30-20.30, lørdag 17.3. kl 10-13, kr 700, 600 kr for studenter/skoleelever (for studentpris, send påmelding til ingunn@altamagedans.no).
Påmelding her: https://www.sendregning.no/arrangement/837561

Kurs for deg som aldri har danset magedans før, og for deg som ønsker å repetere det grunnleggende. Ingen nedre aldersgrense, men kurset er lagt opp for voksne deltakere (13 år +). Vi gjennomgår grunnbevegelsene i magedans, og setter det sammen til en søt popkoreografi til Tarkans Simarik.

En film av dansen mot speil, papirer på dansen og grunnbevegelser, samt musikken vi danser til er inkludert i prisen. Ingen forkunnskaper eller danseerfaring er nødvendig.

Ha på klær som er behagelige å bevege seg i, gjerne noe tettsittende slik at du ser bevegelsene dine lettere. Man kan ha et sjal rundt hoftene for å markere disse. Vi danser som regel i sokker, men barbent eller ”gymsokker” i skinn er også ok.


Påmelding/info: ingunn@altamagedans.no eller tlf 415 04 942
Angående påmelding til helgekurs: PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. DETTE GJELDER OGSÅ OM DU VELGER Å IKKE BENYTTE DEG AV DIN RESERVERTE PLASS! Vennligst respekter dette.
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du 2/3 av summen tilbake.
Ved akutt/tilfeldig sykdom kan du få halvparten av pengene tilbake, eller du kan selge eller gi bort plassen din (ikke begge deler).
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av datoen- ingen penger tilbake, men du kan fortsatt selge eller gi bort plassen din. Takk for forståelsen!
For påmelding uten studentrabatt, trykk på lenken øverst

Velkommen på kurs!

Detaljer

Posisjon Yogateket, Strandgata 59 Posisjon 16. mars kl 17:30 - 17. mars kl 13:00 Posisjon 600/ 700 Kategori Sport og friluftsliv