Halvdan Sivertsen – ennu ikke landa

Posisjon Arktisk Kultursenter, Strandgata 30 Posisjon  8. mars kl 20:00 - 21:30 Posisjon 488

Arrangør: Arktisk Kultursenter.

Halvdan Sivertsen er tilbake i Hammerfest!

Utgangspunktet for konserten er den nye platen «Ennu ikke landa», men publikum får også gjenhør med kjente og kjære hits og klassikere. Med mye strenglek og vokalharmonier, og toppet med en solid dose nordnorsk humor, tyder alt på at dette blir en strålende kveld.

”Ennu ikke landa” er en livsbejaende erklæring fra en moden mann som har mye på hjertet, men samtidig et uttrykk for at vi svever rundt uten vilje til å se den harde landingen som venter oss alle, dersom vi ikke tar vare på denne stakkars kloden vår, kjærligheten, vennskapet og dem som trenger oss. Og dersom vi selv ikke blir tatt vare på. Dette skriver Halvdan Sivertsen sanger om, og dette har det blitt en livslang karriere av, der flere generasjoner møtes på konsert for å lytte, synge med, le og kanskje tørke en tåre eller to i møte med entertaineren fra Bodø.

Vi kan love en i beste forstand typisk Halvdan-konsert:
Ledsaget av et glimrende helakkustisk band, blir det en kveld med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss sjøl, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de mjuke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på.

Detaljer

Posisjon Arktisk Kultursenter, Strandgata 30 Posisjon  8. mars kl 20:00 - 21:30 Posisjon 488 Kategori Musikk