Daniel Kvammen

Posisjon Arktisk Kultursenter, Strandgata 30 Posisjon 12. april kl 20:00 - 21:30 Posisjon 218/ 318

Arrangør: Arktisk Kultursenter

Etter et eventyrlig debutår i 2015, hvor det tre ganger Spellemann-nominerte debutalbumet «Fremad i alle retninga» og monsterhiten «Du fortenar ein som meg» plasserte Daniel Kvammen for alvor på det norske musikkartet. Geilingen har vokst seg fra en litt introvert singer/songwriter til å bli en karismatisk, energisk og engasjerende popsanger. Og med sitt nye album nådde euforien nye høyder i 2017.

Med låter som «Me dansar ikkje for moro skyld» og «Som om himmelen revna» i spissen, var albumet «Vektlaus» på alle anmelderens best-of-liste når vi skriver desember 2017.

Anmelderne likte hans dreining mot et elegant elektronisk lydlandskap. De skrev: «Selv om temaene kretser rundt samlivsbrudd og lengsel, blir låtene hans aldri tunge og ugjennomtrengelige. De svever friksjonsfritt avgårde i all sin nynnbare og elegante prakt. Elegant er også et nøkkelord her. Kvammens sanger er aldri bryske eller tar brå vendinger, de er musikalsk søkende og nysgjerrige, men alltid behagelige og imøtekommende…Vektlaus lever på alle fronter». Torgrim Øyre (Dagbladet)

Denne konserten blir arrangert som scene-på-scenen i Ole Olsen. Det betyr klubbstemning. Bar i salen, og følgelig 18-årsgrense.

Detaljer

Posisjon Arktisk Kultursenter, Strandgata 30 Posisjon 12. april kl 20:00 - 21:30 Posisjon 218/ 318 Kategori Musikk