Storvannet

Reklamehuset-Byaboi_MG_0456Breilia

Breilia er en liten bydel som ligger i fjellsida ved Mollafjellet. Her er det mange eneboliger. I området er også Breilia ungdomskole lokalisert.

Sætergamdalen

Sætergamdalen ligger ved Storvannet og er en bydel bestående av både enebolig og rekkehus. Sætergamdalen er både sentrumsnært og landlig. Like ved ligger Nissenskogen, et yndet friluftsområde,  med sine 15 ulike trær og variert fugleliv. Som en Hammerfesting påpekte:

Nissenskogen er fantastisk. Her har æ lekt i oppveksten, her leke det onga i dag, og her kommer ongan til å leke i fremtida.

Øverst oppe i Sætergamdalen er det mulig å gå videre til Hyggevann og Røde Kors hytta. Det er også en flott tur med terrengsykkel. På høsten er det ikke et uvanlig skue å se lokale som plukker blåbær øverst i Sætergamdalen.

På vintertid er det i perioder mulighet for å stå på skøyter på Storvannet like ved. Nærmeste barnehage er Nissenskogen barnehage eller Elvetun barnehage. Området ligger også nært til barneskole og ungdomskole.

Rairo

Rairo ligger like ved idylliske Storvannet. Det er gangavstand til sentrum, og nært til skoler og barnehager. På vinteren er det mulig å gå på ski eller stå på skøyter på Storvannet.