Bowling for Hammerfest

Endelig har Hammerfest bowling åpnet
Etterlengtet i mange år – endelig har det åpnet bowling i Hammerfest! Foto: SImone Krystad

Det har vært snakk og rykter om bowlinghall i Hammerfest i mange år uten at noe har hendt. 13. juli 2018 var det endelig duket for åpning av bowling i byen for første gang ved daglig leder Tommy Niska.

Tanken bak bowlingen var et ønske om å få et tilbud som ikke allerede fantes i Hammerfest fra før, og et bedre tilbud for ungdom. Itillegg til bowling kan du også spille dart eller shuffleboard. 

– Vi hadde litt sommerfugler i magen før vi åpnet. Vi visste ikke om hammerfestingene kom til å ta det til seg eller ikke, sier stedfortreder Aleksander Pedersen. – Det har vært veldig bra hittil, men vi har mye å øve på og er åpne for konstruktiv kritikk.

Aleksander Pedersen på Hammerfest bowling
Aleksander Pedersen har fått mange gode tilbakemeldinger etter at Hammerfest bowling åpnet 13. juli. Foto: Simone Krystad

Hammerfest Bowling har satset hardt. Bar og pizzatilbudet er et samarbeid med Venezia Grand på Fuglenes, og byggingen av eget kjøkken og kafé er igang. De har øl- og vinbar med DJ og studentpriser. Det er også mulig å kjøpe gavekort til prisen av kr. 395 eller kr. 750. Gavekort kan kjøpes på Hammerfest Bowling eller på hjemmesiden. Hammerfest bowling er også åpen for for private arrangementer som barnebursdag og utdrikningslag, eller bedrifter som ønsker å arrangere noe for sine ansatte. Booking kan gjøres via hjemmesiden.

Hammerfest Bowling har seks baner
Hammerfest bowling har seks baner. Foto: Simone Krystad

Hammerfest bowling ligger i Hamnegata 13 i samme bygg som tidligere har huset Lekeland og Bohus.

Åpningstider

Man-tors: 17.00 – 22.00

Fre: 15.00 – 00.00

Lør: 12.00 – 00.00

Søn: 15.00 – 22.00

Priser

75kr per serie: 10-12 kast.

500kr per time

219kr per person for pizzatilbud

På nett

Hjemmeside – hammerfestbowling.no

Facebook – HammerfestBowling