Yogatur mellom fjell og hav

Posisjon Kirkegata 21 Posisjon 21. juni kl 18:00 - 20:00

Arrangør: Hammerfest og Omegn Turlag

21.juni er den internasjonale yogadagen, og den ønsker vi i turlaget å markere. I år som i fjor, har vi fått med oss yogainstruktør Anita Steigre fra Yogateket! Hurra!
I år skal vi være på Torvhaugen, og gjøre yoga med Håja, Sørøysundet og byen som bakteppe. Torvhaugen er også en turpost på årets turkort, så her er det mulighet å få et klipp.
Det er noen som mener at å være ute i naturen er yoga i seg selv. Åpen himmel, frisk luft, kjenne vinden i håret, sola som varmer i kinnene og høre fuglene synge.
Vi dobler det med å gjøre yoga i naturen! Med styrke, fleksibilitet, balanse og pust i fokus skal vi gjøre yogaøvelser på lyngen i fjellet.
Dette er en tur som passer for de fleste, både for de som aldri har prøvd yoga før, og for de som er mer erfaren.
Kle deg etter været som er den dagen, men det bør være klær som er gode å bevege seg i og som holder deg varm. Et håndkle eller noe annet å stå på kan være å anbefale dersom du vil gjøre yoga i barføtter.
Oppmøte ved Gamle Kirka på Haugen kl.18.00. Derfra vil vi følge Gammelveien opp til Torvhaugen. Terrenget ansees som enkelt, vi vil følge grusvei nesten hele veien.

Ta kontakt for påmelding og spørsmål.

Detaljer

Posisjon Kirkegata 21 Posisjon 21. juni kl 18:00 - 20:00 Kategori Sport og friluftsliv