Stallodagene, kommunes kultur- og festdager

Posisjon Kvalsund Posisjon 21. juni kl 15:00 - 25. juni kl 00:00

Arrangør: Kvalsund kommune

Kvalsund kommune i samarbeid med Stallogargo bygdelag og Kvalsund IL arrangerer kultur- og festdagene Stallodagene i perioden 21.-25.juni. Årets tema er markering av at det er 40-år siden Kvalsundbrua stod ferdig og samtidig stans i fergedriften over Kvalsundet.

Det vil blant annet bli utstilling av bilder med Kvalsundbrua som tema. Og det vil bli arrangert båttur med Gamle Mårøy i og rundt Kvalsundet med musikk og historier fra fergedriften og byggingen av brua.

Stallodagene vil også ha ei flott åpning med en spesiell performance ved Stalloen onsdag 21.juni. Noe å få med seg for alle og enhver.

I løpet av dagene vil det ellers bli flere arrangementer for store og små, konserter, utstillinger, musikk, marked, kafe og historieinnslag. I Kokelv vil friluftsskolen avholdes for unge i alderen 10-14-år.

Vi setter også opp lavvo ved rådhuset som kan benyttes under Stallodagene.

På st.hans aften bygger vi bål og koser oss med ulike aktiviteter og mat.

Det er også mulig å arrangere andre ting i området, kanskje får vi til ei fotballturnering i ballbingen eller hallen? Ta kontakt for interesse.

Har du produkter, mat eller andre ting du ønsker å selge på markedet som skal være på Miljøbygget lørdagen kan Toril Nilsen kontaktes på toril.nilsen@kvalsund.kommune.no eller 954 05 827

Detaljert program kommer

Detaljer

Posisjon Kvalsund Posisjon 21. juni kl 15:00 - 25. juni kl 00:00 Kategori Familie