90`s Party «We love the 90`s»

Posisjon Flerbrukshallen, Seilmakerveien 2 Posisjon 14. okt. kl 21:00 - 15. okt. kl 03:30 Posisjon Info kommer

Arrangør: Polar Uteliv Event AS og Lydmix

666 – Alice DJ – La Cream – Rene Dif fra Aqua – Resident DJ: MR DEE

14 OKTOBER I HAMMERFEST!
FLERBRUKSHALLEN – HAMMERFESTHALLEN

Etter fjorårets suksess med over 13 0000 solgte billetter er 90s Party tilbake med en ny Norgesturné, denne gangen med 4 internasjonale stjerner fra 90-tallet. Showet som er utviklet av skaperne av We Love The 90s er en hylles til det utskjelte tiåret som ga oss den kanskje beste partymusikken gjennom historien.
14 oktober kommer showet til Hammerfest og på scenen står blant annet legendariske 666 som herjet hitlistene på 90-tallet med låter som ”Alarma”, ”Paradox” og ”Amokk”. Bandet spilte også for fullsatte hus under årets We Love The 90s show i Oslo, Stavanger og Bergen.
Fra Nederland har vi hentet inn artisten bak en av de absolutt største låtene fra 90-tallet, Alice DJ. Monsterhit`en ”Better Of Alone” gikk helt i toppsjiktet av VG lista i 1999, og er fortsatt en låt som spilles over hele verden av dagens DJs. Året etter inntok de førsteplassen i Norge med låta ”Back In My Life”.
Fra Sverige flyr vi inn hitmaskinen La Cream med megahits som ”You”, ”Free” og ”Say Goodbye” i bagasjen, og fra favorittlandet vårt Danmark kommer en av Skandinavias beste party DJs og frontfigur i Aqua, René Dif. Med andre ord, vi garanterer Aqua hits og andre partylåter på løpende bånd.
Mannen som styrer det hele fra scenen er resident We Love The 90s DJ Mr. Dee fra Sverige.

Detaljer

Posisjon Flerbrukshallen, Seilmakerveien 2 Posisjon 14. okt. kl 21:00 - 15. okt. kl 03:30 Posisjon Info kommer Kategori Musikk